Blog

Setkávám se se třemi druhy lidí, kteří přichází na ošetření ve vodě. Jedni si to chtějí užít a prozkoumat nové prožitky, další prostě zavolá srdce a vlastně ani nevědí, co je čeká a je tu skupina lidí, kteří cítí, že se potřebují v životě uvolnit a přináší s sebou téma, které potřebuje opečovat. Ať už člověk vstupuje do vody s...

Ve druhém díle mého podcastu Na vlně jsem s vámi sdílela, co vlastně Watsu je a jak působí ošetření ve vodě na celou bytost. O to silněji vnímám, jak důležitá je tato jemná a citlivá péče pro těhotné ženy. Otevírá se tím cesta k hlubšímu spojení s tělem i miminkem.

Chci vám napsat už dva dny, ale nebyla jsem toho schopná. Teď se vytvořil prostor, při cestě na pláž, v kavárně.

Po delší pomlce, zavřených bazénech a izolaci se pomalu vracím do vody. Nevím na jak dlouho, jak dlouho situace dovolí se setkat ve vodě. Možná právě díky té přestávce je vášeň pro vodu ještě větší než před tím. Už se stala vnitřním voláním. Takže zpátky k vyprávění o vodě.

Dlouho kolem mě kroužila chuť vytvořit podcast. Nebyla jsem si jistá, jestli to zvládnu vůbec nahrát a jak to provést technicky a po několika pokusech je tady. Můj podcast Na vlně.

Kromě výšek, srázů a všech míst odkud můžu spadnout se taky bojím vody, kde nevidím na dno. Takže po přípravě v Tatrách jsem vyrazila na Lofoty a následně jsem se doslova ponořila do freedivingu. Můžu říct, že když se teď zpětně dívám na fotky z výletu do Norska, trochu zase nechápu, jak jsem to mohla dát.

Tělo. Červená linka, která propojuje všechna témata, kterými se v životě zabývám. Ačkoliv mi návrat k němu trval velkou oklikou několik let. Vrátila jsem se k sobě domů. Do toho "domů", které mám neustále s sebou a jsem tak doma všude. Cítit se bezpečně a pohodlně ve vlastním těle může být větší alchymie, než by člověk na první dojem a pohled řekl....